Ortopedie

Medici specialisti care dispun de o vasta experienta medicala va stau la dispozitie

Infiltratii cu plasma imbogatita cu trombocite (PRP)

Infiltratiile cu plasma imbogatita cu trombocite (PRP – Platelet-Rich Plasma) in leziunile musculoscheletale consta in administrarea unei plasme (se prepară prin prelevarea de sânge de la persoană, după care se trece prin două etape de centrifugare, concepute pentru a separa PRP de plasma săracă de plachete și de globulele roșii ) care contine o concentratie foarte mare de factori de crestere. Acestia sunt esentiali in procesul de vindecare in urma unor traumatisme la nivelul tendoanelor, ligamentelor, muschilor si articulatiilor.

Infiltratii intra-articulare cu acid hialuronic

Infiltrațiile intra-articulare cu acid hialuronic se pot efectua fara probleme, daca ati fost diagnosticat cu una din bolile degenerative – gonartroza, coxartroza, artroza gleznei, artroza de umar.Utilizarea infiltratiilor cu acid hialuronic impiedica articulatia sa se compromita in mod irecuperabil si scade riscul de a apela mai tarziu la artroplastie (operatie chirurgicala de inlocuire a articulatiei cu o proteza).

Va stam la dispozitie

Consultatii & Tratament

Consultatie
Medic primar
Consultatie
Medic specialist
Infiltratie
Acid hialuronic
Infiltratie
Plasma imbogatita - PRP
Pansament
Aplicare / Schimbare
Alte manevre
Medic

Doctorii nostri calificati

O echipa de medici specialisti care dispun de o vasta experienta medicala si se disting prin calificari impresionante in spitalele universitare din Bucuresti.
profile

Ortopedie - Traumatologie

Dr Bratu Dorel
Medic Specialist
profile

Ortopedie - Traumatologie

Dr Zubaci Radu
Medic Specialist
Mereau aici pentru dvs.

Programare online

  Parerile pacienților

  Am ajuns acolo cu un umar aproape imobil in urma unui accident, după două ședințe deja pot sa beau cafeaua cu mana dreaptă. Excepțional.

  Serban Traian Ionut

  Recuperare medicala

  s

  Echipa de profesionisti ,o clinica ca in Occident ,Medici in adevaratul sens al cuvantului ,aparatura de ultima generatie .Recomand din toate punctele de vedere.Voi revenii peste 6 luni.

  Alexandra Stanescu

  SURGERY CENTER